Sudura, indoire, roluire, sablare si vopsire

sudura

Productia subansamblelor masinilor industriale de mare precizie presupune suduri pretentioase si modelari exacte ale materialului. PRODIMA isi defasoara activitatea intr-un oras cu traditie istorica in modelarea metalului si a constructiilor de masini si suntem mandri de faptul ca putem realiza atat piese unicat de cea mai inalta calitate cat si produse pentru linia de productie de serie.

Dispunand de maestri cu experienta in domeniul sudurii si prelucrarii prin aschiere, avem capacitatea de a realiza piese cu o complexitate ridicata.
Arsenalul de aparate de sudura cu argon si presele pentru indoire fac din aceasta companie fac din aceasta companie un concurent puternic pe piata productiei de serie si unicat. Prese pentru indoire cu comanda numerica de pana la 6000 mm, cu o forta de 400 de tone si masini de roluit CNC cu L=3m si grosimi de tabla de pana la 30mm, sustin producerea unei game variate de piese de dimensiuni mari si forme complexe exacte din tabla groasa, folosite in structurile de baza a masinilor industriale. Suduri precise confera ansamblelor siguranta si rezistenta in timp.